SGT-263 te koop

2,199.009,500.00

SGT-263 is een NIEUWE cannabinoïde, die inwerkt op de cannabinoïdereceptoren, en is een belangrijk onderdeel van veel synthetische cannabispoeders. Legitcannbinoids.com is verheugd de exclusieve aankomst SGT-263 aan te kondigen, de nieuwste cannabinoïde op de chemische onderzoekswereld

SGT-263 te koop Online Bij Plaatselijke Apotheek!

SGT-263 te koop, ook bekend als 1-(5-fluorpentyl)-N-(2-fenylpropan-2-yl)-7-azaindool-3-carboxamide, is een relatief nieuwe synthetische cannabinoïde met een breed scala aan potentiële toepassingen. En u kunt SGT-263 online kopen bij de Plaatselijke Apotheek tegen een betaalbare prijs.

1-(5-fluorpentyl)-N-(5-fluorpentyl)-N-(5-fluorpentyl)-N-(5-fluor(2-fenylpropaan-2-yl)-7-azaindool-3-carboxamide is een zeer effectieve chemische stof die tot dezelfde familie behoort als MMB-CHMINACA.

SGT-263 is in vrijwel alle regio’s toegestaan, inclusief Duitsland, omdat het nieuw is op de markt van cannabinoïden.

SGT-263 is ook bekend onder de afkorting ipac. 1-(5-fluorpentyl)-N-(2-fenylpropaan-2-yl)-1H-pyrrolo[2,3-b]pyridine-3-carboxamide.

In de IUPAC-nomenclatuur is SGT-263 de verkorte versie van 1-(5-fluorpentyl)-N-(2-fenylpropaan-2-yl)-7-azaindool-3-carboxamide. CUMYL-5F-P7AICA is een veel voorkomende naam ervoor.

Straatnamen

Het wordt af en toe als recreatieve drug gebruikt en is te vinden in een vloeibaar additief voor e-sigaretten dat bekend staat als ‘C-Liquid’.

Farmacologie: 1-(5-Fluoropentyl)-N-(2-fenylpropan-2-yl)-7-azaindool-3-carboxamide is een gecompliceerde farmacologie. Het is echter een synthetische cannabinoïde uit de indazol-3-carboxamidefamilie. Het zal waarschijnlijk de 5F-CUMYL-selectiviteit PINACA’s voor de CB1-receptor delen, wat ongeveer vier keer zo groot is als die van de CB2.

Kwaliteiten

SGT-263 te koop heeft de moleculaire formule 1-(5-fluorfenyl)-N-(2-fenylpropaan-2-yl)-7-azaindol-3-carboxamide, die extreem krachtig is en een zone heeft die lijkt op MMB- CHMINACA. Het is een recentere synthetische cannabinoïde die een hele reeks nieuwe studiemogelijkheden opent. De kunstmatige cannabinoïden van deze website zijn bedoeld voor onderzoek en forensische doeleinden. Het is een designermedicijn met het moleculaire systeem C22H24N40 dat fysiologische en psychotrope effecten veroorzaakt. Het gewicht van het systeem bedraagt ​​360,5 g/mol. Ze kunnen een abnormale affiniteit hebben voor CB1- en CB2-cannabinoïdereceptoren in het perifere zenuwstelsel.

SGT-263 wordt meestal als poeder verkocht. Als u andere soorten chemicaliën nodig heeft, neem dan contact met ons op, want we hebben verschillende opties beschikbaar. Dit medicijn kan voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Ze kunnen alleen worden gebruikt voor in vivo diagnostiek, voedsel, farmaceutische producten, therapeutische gadgets, cosmetica of andere dieren. Zorg ervoor dat uw werkruimte goed geventileerd is en uitgerust is om met onderzoekschemicaliën om te gaan.

Koop SGT-263 online

Koop SGT-263 online bij de Plaatselijke Apotheek, ook bekend als 1-(5-fluorfenyl)-N-(2-fenylpropaan-2-yl)-7-azaindool-3-carboxamide, dat zeer krachtig is en een soortgelijke zone als MMB-CHMINACA. Het is een nieuwere synthetische cannabinoïde die veel nieuwe onderzoeksgebieden biedt.

We hebben een zeer toegewijd netwerk dat ervoor zorgt dat alle producten op tijd bij u worden afgeleverd en op tijd worden verzonden. Wij zijn een betrouwbare leverancier en betrouwbare verkoper, waarbij klanttevredenheid ons ultieme doel is. U kunt een verstandige beslissing nemen door uw bestelling bij ons te plaatsen. Wij verzekeren u dat wij uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit niet zullen teleurstellen. Koop SGT-263 online. Het is voor u beschikbaar voor uw onderzoeks- en onderwijsdoeleinden. Niets van het product wordt verkocht voor menselijke of dierlijke consumptie of enig ander illegaal gebruik. Het wordt gebruikt als recreatieve drug.

Het geeft ons de uitdrukking van euforie, ontspanning, lichaamsverlichting, meer kleur en nog veel meer. Om de SGT-263 online te kopen, moet u de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. De kunstmatige cannabinoïden die op deze website worden aangeboden, zijn bedoeld voor analyse en forensische functie. Het is een designermedicijn dat fysiologische en psychoactieve medicijnen geeft die het moleculaire systeem C22H24N40 hebben. Het systeemgewicht bedraagt ​​360,5 g/mol. Ze zouden mogelijk de excessieve affiniteit voor perifere CB1- en CB2-cannabinoïdereceptoren aantonen.

Bestel SGT-263 online. Het komt meestal in poedervorm. Als u echter andere soorten chemicaliën wilt, neem dan gerust contact met ons op, want wij hebben verschillende manieren voor u beschikbaar. Het verkochte medicijn mag voor geen enkel ander doel worden gebruikt. Ze zijn beperkt tot in-vivo diagnostische doeleinden, in voedsel, in medicijnen, in therapeutische apparaten, of voor cosmetische doeleinden of voor andere dieren. Zorg ervoor dat uw werkplek goed geventileerd is en voldoende is uitgerust voor onderzoekschemicaliën.

Daarnaast kijken we er voortdurend naar uit om onze activiteiten in alle delen van het land uit te breiden en daarom voegen we meestal steeds meer producten aan onze catalogus toe. Wij hebben voorraad en helpen u de beste kwaliteit producten op het juiste moment te vinden. Het bedrijf beschikt over een wereldwijde verzendfaciliteit.

Hoe u nu SGT-263 kunt kopen!

Wilt u SGT-263 tegen de scherpste prijzen kopen, dan bent u bij de Plaatselijke Apotheek aan het juiste adres. U kunt bij ons uw bestelling doorgeven en de levering binnenkort verwachten. Bestel SGT-263 nu online!

Quantity

100g, 250g, 500g, 1kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SGT-263 te koop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top